Meer leads en verkopen met de juiste doelgroep

✅ Welke doelgroep het meest oplevert bij jouw advertentiedoel

Duidelijk overzicht doelgroepen en hun plek in de funnel

Direct toepasbaar voor je eigen advertenties

Kies in een oogopslag de meest effectieve doelgroep voor je advertenties

Ruud heeft verstand van zaken en is creatief. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en daardoor altijd ahead of the game. Dit levert mijn bedrijf veel groei op. Een aanrader!


Meriam Slijkerman - Business Coach

Waarom deze cheatsheet?

Al jaren help ik ondernemers met het bouwen, testen en optimaliseren van Facebook (en Instagram) advertentiecampagnes. Veel verschillende soorten ondernemers. Van business coaches tot makelaars tot webshop eigenaren en alles wat daar tussenzit.


Vaak hebben ze zelf al geadverteerd, maar bleven de resultaten achter. Dat is vaak het moment dat men bij mij aanklopt. Uit de gesprekken die ik met ze voer blijkt vaak dat ze de advertentiemanager maar ingewikkeld en overweldigend vinden.


Bij het analyseren van hun advertentieaccounts blijkt in 9 van de 10 gevallen dat ze allemaal dezelfde fouten maken. Vaak snappen ze niet welke doelgroep ze moeten gebruiken. Daar wil ik je met deze cheatsheet voor behoeden.


Zodat jij voorkomt dat je budget verliest aan de verkeerde doelgroep en juist betere resultaten behaalt.


Wist je dat je soms met kleine aanpassingen je resultaten kunt verdubbelen?


Vanuit mijn jaren langere ervaring weet ik inmiddels precies wat wel en niet werkt. En met dit boek wil ik je graag de goede kant op helpen.

Ruud Schoen

Facebook advertising specialist

Klaar voor effectievere advertenties?

Wil je direct aan de slag om meer leads, klanten en omzet uit je Facebook advertenties te halen? Wil je vandaag al aan de slag om de kwaliteit van je advertenties te verbeteren?


Download dan nu gratis deze cheatsheet!