Ruudschoen.nl - Facebook Ads Coaching

Facebook Ads Coaching

Samen werken aan jouw effectieve Facebook strategie

Een privé Facebook coachingssessie 

Wil jij aan de slag met Facebook advertenties, maar weet je niet hoe je deze nu echt effectief krijgt?

Ik help je tijdens een persoonlijke coachingssessie. Een dagdeel lang gaan we samen aan de slag met jouw strategie.

Ik geef je tips en tricks om effectieve advertenties te maken, help je bij het kiezen van de juiste campagne doelstellingen en het inrichten van je doelgroepen.

Alles afgestemd op jouw bedrijf en behoefte.

Tijdens de Facebook Ads coaching krijg je

Content tips & tricks

tijdens de coachingssessie geef ik je tips over hoe je eenvoudig waardevolle content maakt voor je doelgroep. Ik geef je tips voor handige tools en hoe je content interessant maakt voor je volgers. Zo zorg je ervoor dat een nieuwe doelgroep jou laagdrempelig met je kennismaakt.

Campagnestrategieën 

Succesvolle Facebook advertenties kunnen niet zonder goede strategie. Daarom onderzoeken we samen wat voor jouw bedrijf de beste strategie is. Hierop passen we direct de campagne doelstellingen aan en richten de Facebook campagnes in. Zo zorg je ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment jouw boodschap krijgen.

Tips voor succesvolle advertenties

Een goede campagnestrategie kan natuurlijk niet zonder goede advertenties. We analyseren je huidige advertenties en onderzoeken hoe je deze duidelijker en interessanter maakt voor je doelgroep. Zo zorg je ervoor dat men sneller klikt en uiteindelijk iets bij je afneemt.

Anderen die je voorgingen

Ruud heeft mij onlangs laten zien wat er mogelijk is op het gebied van FB-advertising. De middag vloog voorbij en voor ik het wist stond ik weer buiten met een berg aan praktische tips en handvatten hoe en waarom deze applicatie te gebruiken. Maar voor ik écht met FB-advertising begin, moet ik wel weten wie mijn doelgroep is toch Ruud?

Dave Verhagen

Ondernemer, Uqobo

Onlangs een training gevolgd bij Ruud waarbij Facebook advertising centraal stond. Erg waardevol. Veel kennis opgedaan rondom advertentiesets en het aanmaken van doelgroepen. Daarnaast veel tips en tricks ontvangen om op een praktische manier met social media om te gaan. Een topper in zijn vak!

Jenny Koch

Financial Life Planner, Flow Life Planning

Hele fijne training waarin veel aspecten van het adverteren op Facebook worden uitgelegd. Ruud neemt uitgebreid de tijd om de materie te verduidelijken en te doceren, waardoor zelfs de leek op het gebied van online marketing aan de slag kan met Facebook adverteren.

Jurre Kuin

Jr. Digital Specialist, Edelman

Meld je aan voor een Facebook coachingssessie

Vul het formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden voor coaching verder te bespreken. Je zit nog nergens aan vast.

10 + 2 =