Facebook campagnes uitbesteden

Je eigen winstgevende strategie

Kosten jouw Facebook advertenties ook meer dan ze opleveren?

Ik zie het vaker om me heen. Ondernemers die graag zelf in control zijn en daarom ook hun eigen Facebook en Instagram advertenties opzetten. Vervolgens haken ze snel af omdat het alleen maar geld kost en het geen nieuwe klanten oplevert.

“Facebook werkt niet voor mij” hoor ik dan vaak. Maar is dat ook echt zo? Vaak constateert ik dezelfde fouten die ervoor zorgen dat het alleen frustraties oplevert. Zonde, want met een slimme strategie werkt het ook voor jou bedrijf.

Samen met ondernemers zet ik succesvolle Facebook strategieën op. Die je meer opleveren dan kosten. Nieuwsgierig of dat ook voor jou werkt? Ik denk het wel! Laten we in gesprek gaan!

Hoe zou het zijn als

Je een Facebook campagnestrategie hebt die wel leads en klanten oplevert. Waarbij je het gevoel hebt in control te zijn en waarde van je investering terugziet.

Laat me je helpen Facebook & Instagram winstgevend te maken

Herkenbaar? Laten we dan samen aan de slag gaan. Samen zetten we een strategie op die echt klanten oplevert. 

Jij zorgt voor de marketingmiddelen zoals een gratis weggever, ik zet alle campagnes op en beheer ze en een tekstschrijver zorgt voor haarscherpe teksten. De resultaten evalueren we tijdens onze skypesessies, zodat we tot verbeteringen komen voor nog betere resultaten.

In drie stappen werken we aan een winstgevende strategie

Stap 1

Campagnestrategie bepalen

We zetten de campagnestrategie op en laten een tekstschrijver voor haarscherpe advertentieteksten schrijven die de aandacht van je doelgroep trekken. En we zorgen voor een Instagram groeiplan.

Stap 2

Campagnes lanceren

Vervolgens lanceren we de advertentiecampagnes en zetten we het Instagram groeiplan in werken. Het is wachten op de eerste resultaten en nieuwe volgers.

Stap 3

Evalueren & bijsturen

Maandelijks optimaliseer ik de campagnes voor je en tijdens onze Skypesessies evalueren we de resultaten en komen we tot verbeterpunten.

Laten we samenwerken als:

  • Je serieus aan de slag wilt met Facebook & Instagram
  • En durft te investeren in je bedrijf
  • Als je gaat voor resultaat en daar ook voor wil werken
  • Wanneer je zelf misschien al adverteert maar er te weinig uithaalt
  • Het leuk vindt om samen te werken
  • En openstaat voor verandering

Laten we dan samen aan de slag gaan om een winstgevende strategie te bouwen!

Wat vinden anderen

Ruud  zorgt voor mijn advertenties op facebook. Hij heeft me geholpen een stap in te maken in de nieuwe tijd. Na een jaar op Facebook nauwelijks beweging te hebben gezien, merk ik nu met de inbreng van Ruud dat er veel aan de gang is.

Ik krijg veel reacties, mijn informatieavonden zitten vol en het voelt alsof ik nieuwe tools heb gekregen om de mensen te bereiken. De samenwerking met Ruud is fijn, hij heeft altijd wel even tijd om iets aan te passen of te verbeteren of om me een stukje marketing te leren.

Sylvia Leegwater

Coach, Dream Child

Heb je interesse?

Meld je aan voor een gratis strategiegesprek t.w.v. €147,- om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

10 + 3 =