Ruudschoen.nl - Facebook VIP Training

Facebook VIP Training

Organiseer je eigen Facebook & Instagram ads training
met mij als je persoonlijke expert

Een privé Facebook training

Wil jij graag succesvollere Facebook advertenties, maar wil je geen €1.500,- voor een dag betalen?

Dan heb ik een uniek concept voor je! De Facebook VIP Training. Afgestemd op jullie vragen en kennisniveau.

Jij organiseert zelf een Facebook training en betaalt slechts €200,- per persoon exclusief BTW.

Zo werkt het

  1. Ik deel mijn kennis
  2. Jij regelt minimaal 3 vrienden (4 met jezelf meegerekend)
  3. Jullie regelen een rustige locatie
  4. Op max. een 1,5 uur rijden vanaf Amsterdam
  5. Betaal slechts €200,- ex btw per persoon

 

Tijdens de Facebook VIP training leer je

Content tips & tricks

Tijdens de Facebook training geef ik je tips over hoe je snel waardevolle en relevante content maakt. Ook geef ik je veel tips over je hoe je interessante content onderwerpen verzint en hoe je content aantrekkelijk maakt voor je doelgroep.

Campagnestrategieën 

Een van de belangrijkste onderdelen van de Facebook VIP training zijn de campagne- strategieën. Want alleen zo zorg je ervoor dat je efficient adverteert. Tijdens de training geef ik je direct toepasbare tips om zelf een effectieve strategie op te zetten.

Tips voor succesvolle advertenties

Naast de juiste strategie is het ook belangrijk dat je de doelgroep nieuwsgierig maakt met scherpe Facebook en Instagram advertenties. Daarom krijg je tijdens de Facebook training een aantal belangrijke tips om je doelgroep te boeien.

Anderen die je voorgingen

Ruud heeft mij onlangs laten zien wat er mogelijk is op het gebied van FB-advertising. De middag vloog voorbij en voor ik het wist stond ik weer buiten met een berg aan praktische tips en handvatten hoe en waarom deze applicatie te gebruiken. Maar voor ik écht met FB-advertising begin, moet ik wel weten wie mijn doelgroep is toch Ruud?

Dave Verhagen

Ondernemer, Uqobo

Onlangs een training gevolgd bij Ruud waarbij Facebook advertising centraal stond. Erg waardevol. Veel kennis opgedaan rondom advertentiesets en het aanmaken van doelgroepen. Daarnaast veel tips en tricks ontvangen om op een praktische manier met social media om te gaan. Een topper in zijn vak!

Jenny Koch

Financial Life Planner, Flow Life Planning

Hele fijne training waarin veel aspecten van het adverteren op Facebook worden uitgelegd. Ruud neemt uitgebreid de tijd om de materie te verduidelijken en te doceren, waardoor zelfs de leek op het gebied van online marketing aan de slag kan met Facebook adverteren.

Jurre Kuin

Jr. Digital Specialist, Edelman

Meld je aan voor een Facebook training

Vul het formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden voor de Facebook VIP Training verder te bespreken.

1 + 5 =