Job Alert Casestudy - Ruudschoen.nl

CASESTUDY

Hoe je binnen 3 maanden 500 kandidaten aan je bedrijf bindt

Ontdek het geheim hoe ik 500 kandidaten aan mijn klant wist te binden

Leestijd: 10 minuten

De arbeidsmarkt is on fire. Probeer dan maar eens aan kandidaten te komen. Voor veel bedrijven is dat een grote uitdaging. Zo ook voor mijn klant. Een zorgbedrijf met een groeiende behoefte aan nieuwe medewerkers. Ik ontwikkelde een oplossing die er niet alleen voor zorgde dat zij met 500 kandidaten in contact kwamen, maar ook in gesprek raken met gewilde kandidaten in de markt én vacatures tot in de broekzak van kandidaten weten te sturen. Hoe ik dat deed lees je in mijn casestudy. 

Casestudy aanvragen

Vul het formulier in en ik stuur hem je binnen een minuut gratis toe.

12 + 9 =

Over mij

Ik werkte enkele jaren in de uitzendbranche. Daar heb ik altijd een warme band mee gehad. Ik heb daar zelf ervaren hoe leuk en waardevol het is om persoonlijk contact op te bouwen met kandidaten. Kandidaten kiezen vaak niet voor het bordje boven de deur, maar voor het gevoel dat je ze  geeft. Dat ontstaat alleen bij contact. 

Na jaren gewerkt te hebben bij diverse bedrijven als online marketeer ben ik sinds zes jaar ondernemer. Ik ben me gaande weg steeds meer gaan interesseren voor social media marketing en combineer dat nu onder andere met job marketing voor bedrijven. Ook hier merk ik weer hoe belangrijk persoonlijk contact is in het recruitment proces. Daarom combineer ik met succes social media en messenger marketing om bedrijven geautomatiseerd in contact te brengen met relevante kandidaten.