Kracht in de crisis - Ruudschoen.nl

KRACHT IN DE CRISIS

Gratis social media strategiesessie

Maak je bedrijf weerbaar voor de crisis

Gratis strategiesessie: 30 minuten

Het zijn zware tijden. Na de eerste paniek is het juist nu belangrijk om na te denken over hoe nu verder. Kies je om te blijven zitten of kom je in actie? Ik kies voor dat laatste en daar wil ik jou ook bij helpen.

Tijdens deze gratis sessie onderzoeken we hoe jij social media kan inzetten om kansen in deze crisis te benutten.

Dat werpt zijn vruchten af. Zo hielp ik een zorginstelling met het werven van medewerkers, boorde een recruitmentbureau een nieuwe markt aan en ging een boekhouder ondernemers in nood adviseren.

Ook jij kan daar gebruik van maken. Meld je aan voor een gratis Kracht in de crisis strategiesessie.

De spelregels:

  • De sessie vind plaats via Zoom en duurt 30 minuten
  • We onderzoeken de kansen voor jouw bedrijf
  • En komen tot één of meerdere ideeën
  • Die mag je zonder verplichtingen zelf uitvoeren
  • Wanneer je mij inschakelt voor de uitvoering maak ik een crisis-proof voorstel

Meld je aan

Vul het formulier in en ik neem spoedig contact met je op.

15 + 5 =

Over mij

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor social media. Dat begon heel vroeger met chatprogramma’s als ICQ, MSN Messenger en later ook met Hyves. Wie is er niet groot geworden met de dansende banaan. Hierna volgde al snel Facebook en Instagram. Gelukkig kan ik tegenwoordig zeggen dat ik van mijn verslaving mijn werk heb gemaakt 😉.

6 jaar geleden begon ik een foodblog en kreeg ik al snel interesse voor Facebook advertising. Ik zag hoe mijn Facebook pagina snel uitgroeide naar 8.000 volgers. De link naar wat dit voor mijn klanten zou kunnen betekenen was snel gelegd.

Inmiddels houd ik me met niets anders bezig dan social media advertising. Niet alleen maar op Facebook, maar ook op Instagram, Snapchat, Pinterest en Linkedin. Het geeft me enorm veel creatieve vrijheid en plezier om voor bedrijven succesvolle campagnes te bouwen.