Pinterest Ads: Ultieme mix van Facebook en Google

Adverteren op Pinterest is een redelijke new kid on the block. En ik hoor je denken; waarom zou ik hier óók moeten adverteren. Ik zit al op Facebook, Instagram en Google. Wel nu, Pinterest brengt het beste van deze advertentieplatformen samen en is ook nog eens erg goedkoop. Pinterest is een unieke kans om naamsbekendheid, leads en omzet te realiseren op een in Nederland nog onontdekt kanaal. Wees je concurrenten te slim af en start vandaag nog met jouw eerste advertentiecampagne. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Pinterest adverteren

Weer een nieuw platform?
Wij nemen je alles uit handen.

Natuurlijk Pinterest is weer een extra platform. Met zijn eigen gebruiksaanwijzing. En wij snappen dat je er niet op zit te wachten om nog een platform je eigen te maken. Daarom nemen ik en mijn team jou alles uit handen. We ondersteunen bij het meetbaar maken van resultaten, denken mee over een campagne strategie, zetten campagnes voor je op en beheren deze voor je. Je hebt er geen omkijken aan, maar profiteert wel van alle voordelen die het kanaal te bieden heeft.

Zo pakken wij jouw strategie aan

5

1. Doelgroep onderzoek

Onderzoek naar interesses en het zoekgedrag

5

2. Concept bepaling

Bepalen van campagne boodschap.

5

3. Strategie formuleren

To the point plan van aanpak zonder ingewikkelde termen

5

4. Content creatie

We maken content die opvalt en afgestemd op de klant

5

5. Campagne lancering

We beheren en optimaliseren campagne en geven maandelijks inzicht in de resultaten

Meer weten? Neem contact op.

De voordelen van Pinterest adverteren

L

Weinig concurrentie

Daardoor veel zichtbaarheid

L

Groot bereik

Bereik eenvoudig duizenden personen binnen je doelgroep

L

Goedkoop

Voor hetzelfde budget 10x meer bereik dan op Facebook

L

Geavanceerde targerting mogelijkheden

Zowel adverteren op interesses als op zoekwoorden

Hoe anderen de samenwerking ervaren

In de eerste maand leverde de Facebook campagnes direct omzet op. Maar een campagne voeren is in mijn ogen niet alleen geslaagd als de doelen zijn bereikt. Een campagne is succesvol als het past bij de organisatie. Dit heeft te maken met een stukje branding en daar weet Ruud ook wel raad mee.

Petra Ruijs

Eigenaar, MS de Jordaan

Ik werk nu al drie jaar met Ruud samen en dat bevalt heel goed. Hij heeft enorm veel verstand van social advertising en Google Ads. De naamsbekendheid van mijn WWZ Academie wordt steeds groter en ook de conversie van lead naar betalende klant wordt steeds meer. Het is fijn om met Ruud over de strategie te sparren en vaak krijg ik heldere tips van hem om zaken op een bepaalde manier aan te pakken.

Anne Vrieze

Ondernemer, WWZ Academie

Wij werken o.a. graag voor

Pinterest adverteren uitbesteden?

Wij zijn mega enthousiast over adverteren op Pinterest en informeren je met alle plezier over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

14 + 12 =