Succes case - Ruudschoen.nl

SUCCES CASE

Hoe je in 3 maanden met 60 potentiële klanten in contact komt

Ontdek het geheim hoe jij in contact komt met potentiële klanten

Leestijd: 10 minuten

Inmiddels werk ik al 6 jaar als Facebook & Instagram advertising expert voor een groot aantal bedrijven en weet ik wat wel en niet werkt. Toch kom ook ik nog weleens voor een uitdaging te staan. Zoals bij deze klant. De doelgroep leek in eerste instantie niets te willen kopen. Hoe we toch tot 60 klantgesprekken kwamen lees je in de succes case. Daarin vertel ik niet alleen het verhaal, maar geef ik je ook direct toepasbare tips en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.

Succes case aanvragen

Vul het formulier in en ik stuur hem je binnen een minuut gratis toe.

Succes case

4 + 2 =

Over mij

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor social media. Dat begon heel vroeger met chatprogramma’s als ICQ, MSN Messenger en later ook met Hyves. Wie is er niet groot geworden met de dansende banaan. Hierna volgde al snel Facebook en Instagram. Gelukkig kan ik tegenwoordig zeggen dat ik van mijn verslaving mijn werk heb gemaakt 😉.

6 jaar geleden begon ik een foodblog en kreeg ik al snel interesse voor Facebook advertising. Ik zag hoe mijn Facebook pagina snel uitgroeide naar 8.000 volgers. De link naar wat dit voor mijn klanten zou kunnen betekenen was snel gelegd.

Inmiddels houd ik me met niets anders bezig dan social media advertising. Niet alleen maar op Facebook, maar ook op Instagram, Snapchat, Pinterest en Linkedin. Het geeft me enorm veel creatieve vrijheid en plezier om voor bedrijven succesvolle campagnes te bouwen.