Target Guide - Van pielen naar presteren | 5 inzichten | Facebook ads

VAN PIELEN NAAR PRESTEREN

5 waardevolle inzichten die leiden tot betere prestaties

Ontdek hoe jij jouw Facebook ads opschaalt.

Leestijd: 10 minuten

Wanneer je Facebook advertenties al lekker presteren wil je natuurlijk meer. Maar iedere keer dat je meer budget investeert zie je dit niet terug in de resultaten. Ontzettend frustrerend. Logisch dat je twijfelt of er wel écht meer uit valt te halen. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat vaak wel het geval is. Bij de ondernemers die ik tot nu toe hielp met Facebook adverteren zag ik vaak dezelfde zaken misgaan. Die vertaalde ik naar 5 inzichten om je campagnes beter te laten presteren. Je vindt ze in deze gratis targetguide. Kost je 10 minuten van je tijd. Maar levert je des te meer op.

Targetguide aanvragen

Vul het formulier in en ik stuur hem je gratis toe.

10 + 3 =

Over mij

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor social media. Dat begon heel vroeger met chatprogramma’s als ICQ, MSN Messenger en later ook met Hyves. Wie is er niet groot geworden met de dansende banaan. Hierna volgde al snel Facebook en Instagram. Gelukkig kan ik tegenwoordig zeggen dat ik van mijn verslaving mijn werk heb gemaakt 😉.

6 jaar geleden begon ik een foodblog en kreeg ik al snel interesse voor Facebook advertising. Ik zag hoe mijn Facebook pagina snel uitgroeide naar 8.000 volgers. De link naar wat dit voor mijn klanten zou kunnen betekenen was snel gelegd.

Inmiddels houd ik me met niets anders bezig dan social media advertising. Niet alleen maar op Facebook, maar ook op Instagram, Snapchat, Pinterest en Linkedin. Het geeft me enorm veel creatieve vrijheid en plezier om voor bedrijven succesvolle campagnes te bouwen.