Target Guide - Ruudschoen.nl

TARGETGUIDE

5 tips voor winstgevende Facebook Ads

Ontdek het geheim hoe je Facebook Ads onderscheidend en winstgevend maakt

Leestijd: 10 minuten

Het lijkt net alsof iedereen slapend rijk wordt van z’n Facebook Ads. Maar jij blijft er mee worstelen en hebt het gevoel dat er meer uit te halen valt. Alleen je weet niet hoe. Inmiddels werk ik al 6 jaar als Facebook & Instagram advertising expert voor een groot aantal bedrijven en weet ik wat wel en niet werkt. Waar de veel voorkomende valkuilen zitten en hoe je ze ontwijkt. In mijn targetguide geef ik je 5 tips hoe je snel en eenvoudig je advertenties onderscheidend en winstgevend maakt. Vraag hem gratis en vrijblijvend aan.

Targetguide aanvragen

Vul het formulier in en ik stuur hem je binnen een minuut gratis toe.

Targetguide

13 + 2 =

Over mij

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor social media. Dat begon heel vroeger met chatprogramma’s als ICQ, MSN Messenger en later ook met Hyves. Wie is er niet groot geworden met de dansende banaan. Hierna volgde al snel Facebook en Instagram. Gelukkig kan ik tegenwoordig zeggen dat ik van mijn verslaving mijn werk heb gemaakt 😉.

6 jaar geleden begon ik een foodblog en kreeg ik al snel interesse voor Facebook advertising. Ik zag hoe mijn Facebook pagina snel uitgroeide naar 8.000 volgers. De link naar wat dit voor mijn klanten zou kunnen betekenen was snel gelegd.

Inmiddels houd ik me met niets anders bezig dan social media advertising. Niet alleen maar op Facebook, maar ook op Instagram, Snapchat, Pinterest en Linkedin. Het geeft me enorm veel creatieve vrijheid en plezier om voor bedrijven succesvolle campagnes te bouwen.