Voel jij dat er meer uit je Facebook advertenties valt te halen?

Alleen je weet niet hoe. Je advertentie draaien inmiddels al een tijdje. De resultaten zijn aardig en toch wil je meer. Je hoort van andere ondernemers dat ze superveel uit Facebook halen. Dat wil jij ook! Maar hoe?. Het kost teveel tijd. Die je liever besteedt aan de groei van je bedrijf.

Ik zorg dat jij er geen omkijken naar hebt

Neem je al het werk uit handen rondom Facebook & Instagram advertentiecampagnes. En mocht het nodig zijn ook die van andere platformen zoals Linkedin en Google. Samen met een team aan specialisten werk ik aan je campagnes. Doe onderzoek naar je doelgroep. Zo weten we exact hoe we campagnes moeten insteken en verzorgen advertentiemateriaal dat werkt. Zodat jij aan het einde van de maand alleen maar naar de resultaten hoeft te kijken.
 
Interessant? Vraag een Facebook ads speeddate aan

Zo pak ik jouw strategie aan

5

1. Campagne checkup

Eerst onderzoeken we of ik waarde kan toevoegen

5

2. Strategie formuleren

To the point plan van aanpak zonder ingewikkelde termen

5

3. Klantbehoefte onderzoek

We onderzoeken waarom klanten juist jouw product afnemen

5

4. Content creatie

We maken content die opvalt en afgestemd op de klant

5

5. Campagne lancering

Ik beheer en optimaliseer de campagne en geef maandelijks inzicht in de resultaten

Meer weten? Neem contact op.

Resultaten waar ik trots op ben

🏆 500 kandidaten werven
Voor een zorgaanbieder die zich in een competitieve arbeidsmarkt bevindt, ontwikkelde ik een strategie waarmee we binnen 3 maanden 500 kandidaten wierven.
🏆 Realisatie jaaromzet van €70.000 
Door het vele testen kwam ik tot de juiste mix van doelgroep en advertentie. Dit resulteerde in €70.000,- omzet via Facebook campagnes. Bij een maandbudget van €600,-.
🏆 Conversiegroei van 500% binnen een halfjaar
We lieten de campagne opvallen door animaties. Mede hierdoor wisten we binnen een halfjaar het aantal Facebook aankopen te vervijfvoudigen.
🏆 200 leads genereren binnen 1 weekend
Door een doordachte campagne wisten we binnen 1 weekend 200 leads te genereren voor een boekhouder.

Hoe anderen de samenwerking ervaren

In de eerste maand leverde de Facebook campagnes direct omzet op. Maar een campagne voeren is in mijn ogen niet alleen geslaagd als de doelen zijn bereikt. Een campagne is succesvol als het past bij de organisatie. Dit heeft te maken met een stukje branding en daar weet Ruud ook wel raad mee.

Petra Ruijs

Eigenaar, MS de Jordaan

Ik werk nu al drie jaar met Ruud samen en dat bevalt heel goed. Hij heeft enorm veel verstand van social advertising en Google Ads. De naamsbekendheid van mijn WWZ Academie wordt steeds groter en ook de conversie van lead naar betalende klant wordt steeds meer. Het is fijn om met Ruud over de strategie te sparren en vaak krijg ik heldere tips van hem om zaken op een bepaalde manier aan te pakken.

Anne Vrieze

Ondernemer, WWZ Academie

Ik werk graag voor

Facebook adverteren uitbesteden?

Meld je aan voor een gratis strategiegesprek t.w.v. €147,- om de mogelijkheden voor jouw bedrijf vrijblijvend te bespreken.

15 + 4 =